APHoutconstructies


Ohmweg 57H
2952 BD  Alblasserdam

Tel: 0031 78 6999622

Email info@aphoutconstructies.nl

www.aphoutconstructies.nl

‘Time Out’ surplus
Home Woning aanbod Voor wie wat waar? Over ons Contact

Jacques & André


Van Gentstraat 37hs

1055pc Amsterdam

Mob: 0031 6 10864492

www.jacques-andre.com


Ondeelbaar

In bepaalde situaties stelt de wetgeving dat het te bouwen volume ondeelbaar moet zijn. Met andere woorden, behalve het toegelaten maximale oppervlakte

stelt de transportvraag ons voor een grotere uitdaging. Hoe kan je 55 m2 over de weg vervoeren, hoe kan je een maximale transportbreedte van vier meter

Uitbreiden ?


De Vouwwagen biedt ons de aanleiding. Hoe iets klein en compacts zich tot een volwaardige vakantie ruimte kan ontvouwen. De Camper ontwikkelt dit door, waarbij volledige delen naar buiten, schuiven bankstellen, eetruimtes badkamer of keukenblokken, buiten de toelaatbare transportbreedtes ontvouwen zich volledige ruimtes.


In de plattegrond blijft de kern steeds herkenbaar. Zo kan ook de Time Out surplus reeks zich ontwikkelen als een te transporteren kern met een breedte van 4 meter en een maximale lengte van 12 meter, waaraan nadien de nevenfuncties worden opgehagen.


Zo kan men ook onderzoeken welke functies tijdelijk zijn. Waarbij tenten zich uitvouwen rondom de woning en er zo meer mensen op 55 m2 kunnen logeren.