APHoutconstructies


Ohmweg 57H
2952 BD  Alblasserdam

Tel: 0031 78 6999622

Email info@aphoutconstructies.nl

www.aphoutconstructies.nl

‘Time Out’ surplus
Home Woning aanbod Voor wie wat waar? Over ons Contact

Jacques & André


Van Gentstraat 37hs

1055pc Amsterdam

Mob: 0031 6 10864492

www.jacques-andre.com


DUURZAAMHEID

Bij een moderne vakantievilla hoort een moderne energiehuishouding. Uw vakantieplezier wordt nog groter met de wetenschap dat uw villa nagenoeg zelfvoorzienend is als het op verwarming en warm water aan komt.

Indien u de villa ook nog eens verhuurt, zorgt een duurzame energiehuishouding voor een hoger huurrendement. Uw jaarlijkse kosten blijven ondanks intensief gebruik laag en voorspelbaar. De investering in de duurzame maatregelen rendeert bovendien minstens zo goed als uw hele vakantievilla.

Omdat een vakantiewoning zelfs bij intensieve verhuur een grillig gebruikspatroon laat zien moeten technologie voor verwarming en warm water hier op worden aangepast. De voorzieningen moeten direct paraat zijn zodra er iemand het huis gaat gebruiken, maar zeer laag in verbruik blijven als het huis leeg staat. Elemental Generation, specialist op het gebied van duurzame energiesystemen en partner van TimeOut [second home] biedt u een concept aan waarmee uw energie-inkoop teruggebracht kan worden naar slechts enkele honderden euro's per jaar.

Het concept bestaat uit een combinatie van split lucht-water verwarmingstechnolgie voor verwarming en warm water, zonnepanelen voor uw stroomverbruik en een energiemonitoringsysteem waarmee u het energieverbruik in de woning kunt monitoren en waarmee u (of eventueel de verhuurorganisatie) apparatuur op afstand kunt aan- en  uitschakelen. Het doel van deze configuratie is om de benodigde energie voor verwarming en warm water met ca. 90% te reduceren.

Door de 20 zonnepanelen op het dak van uw villa wordt de hoeveelheid elektriciteit die u nog van het energiebedrijf moet inkopen beperkt tot het huishoudelijk gebruik. En in de zomer loopt uw meter soms zelfs achteruit. Gas vindt u al helemaal niet meer terug in de villa. Alle verwarming is elektrisch.

Uw villa wordt uitgerust met deze duurzame energietechnologie tegen een meerprijs van €16.500,00 excl BTW. Uw maandlasten worden hiermee teruggebracht van ca. €210 naar ca. €50 euro in de maand. Een beparing die kan oplopen naar meer dan €1800 per jaar.*

*Berekening op basis van standaard referentiegegevens. Daadwerkelijk verbruik afhankelijk van bezetting en gebruik.
Aan onze voorbeeldberekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Warmtepompboiler:

Een warmtepomp verwarmt water met warmte uit de omgevingslucht en vult deze opgewekte energie aan met elektrische energie om zo tot de gewenste temperatuur te komen. In vergelijking met een traditionele elektrische boiler verbruiken warmtepompboilers tot wel 3x minder stroom. De warmtepomp kan in de zomer ook de binnenruimte helpen koelen. De apparatuur bestaat uit een warmtewisselaar met ventilator die buiten of aan de (achter)gevel wordt opgesteld en een warm water eenheid met 270L (!) buffervat binnen.

Zonne-energie:

De zonne-energiesystemen die Elemental Generation ontwerpt en bouwt zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit. Het ontwerp voor de vakantievilla bestaat dan ook uit hoogwaardige full-black panelen met een hoog elektrisch rendement. De montage vindt plaats middels een volledig “in-roof” systeem: de zonnepanelen liggen als het ware verzonken tussen de pannen voor een zeer fraai resultaat. De installatie voor deze vakantievilla is eventueel uit te breiden van 20 tot 30 panelen.


Monitoring systeem:

Het monitoring systeem stelt u in staat om steeds het energieverbruik in de vakantievilla te volgen. Niet alleen de hoofdmeter wordt gemonitord maar ook diverse apparaten naar keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld het verbruik van de warmtepomp of andere elektrische apparaten in huis monitoren. Ook de opbrengst van de zonnepanelen wordt inzichtelijk en grafisch in beeld gebracht. De meterstand kunt u op elk gewenst moment uitlezen en het verbruik over een achterliggende periode bekijken. En indien de villa eens een weekje niet is verhuurd, dan schakelt u de verwarming eenvoudig in zijn geheel uit!


Voor een persoonlijke kennsmaking en uitleg kunt u contact opnemen met:

Elemental Generation BV / Prins Frederik Hendrikstraat 65 / 3051EN Rotterdam info@elementalgeneration.com / Tel:. 010-4618-318Hempflax

Hempflax Isolatie wordt in matvorm van verschillende dikten geleverd en is geschikt voor warmte -en geluidsisolatie van daken, muren en vloeren. Hempflax Isolatie is het ecologische alternatief voor conventionele isolatiematerialen. De verwerking van Hempflax Isolatie is schoon en stofarm. Het materiaal is verdraagzaam voor de huid zonder veroorzaking van jeuk.


Hempflax Isolatie is een kwaliteitsproduct met een hoge isolatiewaarde. Hempflax Isolatie kenmerkt zich door uitstekende technische eigenschappen en voldoet aan de Europese technische toelatingseisen (ETA-........) en DIN-normen met proef -en toelatingscertificaten. Hennepvezel heeft een goede vochtopname -en verdelingseigenschappen waardoor een optimale vochtregulatie ontstaat. Omdat hennepvezel geen eiwitten bevat is heeft het materiaal geen chemische behandeling tegen motten en kevers ondergaan. Als brandbestrijdingsmiddel is soda toegevoegd. Hempflax Isolatie zorgt voor een mensvriendelijk en gezond interieurklimaat.


Hempflax Isolatie bestaat voor 90% uit hennepvezel en 10% bico of PLA (mais zetmeel) versterkingsvezel.


Klik hier voor de Brochure!


UW WONING DUURZAAM VERWARMEN  EN VOORZIEN VAN EIGEN OPGEWEKTE  STROOM!