APHoutconstructies


Ohmweg 57H
2952 BD  Alblasserdam

Tel: 0031 78 6999622

Email info@aphoutconstructies.nl

www.aphoutconstructies.nl

‘Time Out’ surplus
Home Woning aanbod Voor wie wat waar? Over ons Contact

Jacques & André


Van Gentstraat 37hs

1055pc Amsterdam

Mob: 0031 6 10864492

www.jacques-andre.com


Ondanks dat je je niet van de indruk wil ontdoen dat ierdere plek in nederland prachtig is en hiertoe dus ten alle tijde en overal vakantiewoningen worden gebouwd, is het niet onbelangrijk de proef op de som te nemen. Zijn alle provincies populaire gebieden voor het bouwen van een vakantiewoning ? Gelderland, Zeeland en Noord-Holland zijn de drie provincies met het grootste marktaandeel aan vakantiewoningen in privaat bezit.


52 % van alle vakantie woningen in Nederland zijn gelijkvloers. De weg met de minste weerstand. Niet alleen zijn dergelijke woningen veel makkelijker te vergunnen, ook sluiten deze woningen bouw technisch het beste aan bij het financiële plaatje dat meestal bij een vakantiewoning komt kijken. 41 % van de gebouwde vakantie woningen is een bungalow, zouden we mogen stellen een ruime variant van de stacaravan ? Misschien, maar vooral een economisch gunstig model dat om een nieuw totaalconcept verlangt. Want de bungalow zoals men die kent wijkt nog nauwelijks af van al zijn voorgangers. Er is op nieuw nood aan keuze, de inbreng van een Persoonlijkheid. Een vakantie woning is nog steeds het buitenverblijf, het surplus. Dus voor 90 % van de tweede huisbezitters nog steeds financieel ondergeschikt aan de tweede woning. Het aantal bungalows spant met een 41% marktaandeel de kroon in Nederland.


De alleenstaande woning is goed voor 31 % van alle vakantiewoningen, de markt van de huidige time-out woningen. Ook die markt mogen we niet uit het oog Verliezen. Er is een enorme populariteit voor woningen met 3 slaapkamers, woningen die voorzien in woongelegenheid voor een gemiddeld nederlands en west-europees gezin. Echter is de variatie in grote van de woningen enorm gaan de van de studio als vakantiewoning tot het vakantieverblijf met 17 kamers. Beiden zijn een markt die ‘Time Out’ surplus moet omarmen. Tot slot, een kleine statistiek. Waar het ligbad uit de dagelijkse woonomgeving is verdwenen is dit nog steeds niet geval bij de vakantiewoningen. Ligbad staat nog steeds gelijk aan rust en ontspanning. Zo zijn ook welness voorzieningen als hottub, Sauna en solarium in opkomst. 5 % van het vakantieaanbod beschikt hierover.“Geen plek of wens is onmogelijk, Time Out  Surplus wil groots zijn op alle terreinen.”